A Ister Gràfiques comptem amb una gran quantitat de productes per oferir, els que trobeu a continuació són alguns dels més comuns. La nostra experiència en el sector ens permet oferir productes com: calendaris de sobre taula, enquadernats de fascicles, sobres impresos i molts d’altres.

papereria-per-empreses

Per a les empreses:

A Ister Gràfiques us oferim una gran quantitat de productes de papereria indispensables per a la vostra empresa, tots aquests productes poden ser personalitzats amb el vostre logotip i informació. Alguns dels nostres productes són: albarans, factures, rebuts amb paper copiatiu o sense, targetes de visita, cartes, sobres, etiquetes adhesives i packing.

Flyers, tríptics, díptics i altres:

Els flyers, tríptics i díptics són una manera de fer campanyes publicitaries ràpides i efectives. Aquest mètode s’utilitza des de fa molts anys, i per tant, gràcies a l’experiència d’Ister Gràfiques coneixem el producte a la perfecció. Us podrem aconsellar en disseny, mides del producte seleccionat, tipus de paper a utilitzar i acabats òptims.

Revistes, catàlegs i llibres:

El disseny, la maquetació i la impressió, són elements molt importants per a poder crear revistes, catàlegs i llibres. Existeixen moltes variants en els seus acabats, com poden ser el tipus d’impressió, tipus de paper, tipus d’encolat o cosit. Des d’Ister Gràfiques us podem aconsellar, pressupostar, i guiar per aconseguir el millor resultat.

Fotocòpies, còpies, escnàners i enquadernacions:

A Ister Gràfiques també us podem oferir tota classe de productes relacionats amb la papereria. Impressions color o blanc i negre, enquadernacions de diferents tipus (wire-o, espiral, de fascicles…), escaneig de documents,  calendaris de butxaca, de paret i de sobretaula. Ens podeu portar els vostres documents amb una memòria USB o bé, enviar-nos-ho per correu electrònic.

Pressupost sense compromís! Contacteu amb nosaltres a través del formulari que trobareu en aquest enllaç o bé trucant al 93 830 03 21.