A Ister Gràfiques oferim una gran quanitat de serveis relacionats amb la impressió i el disseny als nostres clients. Amb nosaltres podràs trobar suport per les diferents fases del teu projecte: disseny, impressió i acabat.

Disseny:
A Ister Gràfiques oferim un servei de Disseny totalment personalitzat pels nostres clients. Us ajudarem a trobar un Disseny idoni pel vostre producte, cuidant el detall en cada fase d’aquest procés. A Ister Gràfiques us ajudarem a plasmar les vostres idees en el disseny del vostre producte.

Impressió:
La impressió és un dels punts més importants per aconseguir un producte de primera qualitat, a Ister Gràfiques cuidem aquest detall al màxim. Us aconsellarem segons quin tipus d’impressió utilitzar en el moment de crear el vostre producte, amb la finalitat d’aconseguir el millor resultat.

Acabat:
L’últim pas, però no menys important, és l’acabat del producte. Si volem tenir un producte de qualitat, la importància dels acabats és indispensable. A Ister Gràfiques mirem al detall com acabem el producte, per tal que els clients sempre estigueu satisfets amb el producte que compreu.

Fotocòpies / Escàner:
Un dels serveis més importants i essencials d’Ister Gràfiques és oferir al client la possibilitat de realitzar fotocòpies de documents, impressions de treballs o plànols. Com també l’opció de digitalitzar informació important a través d’un escàner per poder-la guardar amb seguretat.

A Ister Gràfiques també oferim el servei de pressupost online, posa’t en contacte amb nosaltres a través del formulari que trobareu aquí i us podrem aconsellar sobre el servei que desitjeu contractar amb nosaltres. També ens podeu contactar a través del 93 830 03 21