Òfset:
La impressió òfset es realitza mitjançant planxes d’un sol color, aquestes s’han de combinar per aconseguir els diferents colors d’una impressió. És una tècnica que s’utilitza per a fer grans quantitats d’una mateixa impressió. El resultat és una imatge de gran qualitat, molt clara i definida.

Digital:
La impressió digital és la més “actual”, no és necessari crear planxes per a realitzar la impressió, sinó que la impressora fa la feina de combinar els colors. És idònia per a fer petites tirades d’impressions. Els resultats que s’aconsegueixen són de bona qualitat, clara i definida.

Plòters:
Els plòters ens donen la possibilitat de fer impressions de dimensions més grans i en diferents materials. Amb el plòter podem superar les mides d’A3 i A2 i personalitzar la mida de la impressió. Com les impressores digitals, no necessiten cap planxa i poden fer la mescla de color al mateix moment que imprimeixen.

Per qualsevol dubte de les tècniques d’impressió que utilitzaríem per confeccionar el vostre producte, posa’t en contacte amb nosaltres a través d’aquest enllaç, o bé, truca al 93 830 03 21.