POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL

▪ A través d’aquest avís legal, ISTER GRÀFIQUES SCP informa els usuaris d’aquest lloc web, en compliment de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (d’ara endavant LOPD) sobre la seva política de protecció de dades personals amb la finalitat que aquests decideixin de forma expressa, lliure i voluntària si desitgen facilitar a ISTER GRÀFIQUES SCP les dades personals que els són sol∙licitades.

▪ L’usuari, en facilitar voluntàriament les seves dades personals a través de qualsevol formulari d’aquest lloc web o missatge de correu electrònic i acceptar‐ne la tramesa, autoritza expressament a ISTER GRÀFIQUES SCP que tracti i incorpori en un fitxer de la seva propietat aquelles dades enviades.

▪ La recollida i el tractament de les dades personals que l’usuari faciliti té com a finalitat atendre la seva consulta, i l’enviament d’informació sobre els nostres serveis i activitats, per qualsevol mitjà de comunicació, inclòs l’electrònic.

▪ Les dades personals que faciliti l’usuari hauran de ser vertaderes, exactes, completes i actualitzades, i aquest haurà de respondre dels danys i perjudicis que es poguessin ocasionar a causa del no compliment d’aquesta obligació.

▪ ISTER GRÀFIQUES SCP ha adoptat les mesures tècniques necessàries per evitar l’alteració, la pèrdua o el tractament no autoritzat de les dades personals que l’usuari faciliti, tenint en compte les limitacions que presenta Internet, i manifesta el seu compromís de confidencialitat respecte al tractament de les dades personals de l’usuari.

▪ L’usuari té dret a accedir a la informació que li concerneix recopilada en el fitxer de ISTER GRÀFIQUES SCP, rectificar‐la si és errònia, cancel∙lar‐la i oposar‐se al seu tractament enviant un missatge de correu electrònic a ister@istergrafiques.com o una carta a ISTER GRÀFIQUES SCP , C/Sant Sebastià 14, baixos, 08180, Moià.

▪ ISTER GRÀFIQUES SCP li informa que aquest lloc web utilitza cookies. Per més informació consulti la nostre política de cookies. Aquesta política de privacitat només és d’aplicació al lloc web de ISTER GRÀFIQUES SCP, per tant no es garanteix en els accessos a través d’enllaços amb aquest lloc, ni als enllaços des de aquest lloc amb altres webs. 1